Search

Haarsalon Ambiance weer geopend!


Bij Haarsalon Ambiance ben je van harte welkom voor een mooi kapsel voor de juiste prijs. Helaas is dit de afgelopen weken anders geweest. In verband met het coronavirus hebben wij onze deuren moeten sluiten. Maar, niet getreurd. Wij zijn vanaf vanaf 11 mei weer geopend om jou van een mooi kapsel te voorzien!


Onze manier van werken is wellicht anders dan je van ons gewend bent. Om de veiligheid van u en van onze medewerkers te garanderen werken wij volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid. Je vindt de maatregelen hieronder. Bij mogelijke ontwikkelingen in de toekomst worden deze toegepast in onze salons en zal deze pagina worden ge-update. Alvast bedankt voor je begrip en medewerking!


- Wij werken alleen op afspraak, bel de salon om een afspraak te maken

- Onze producten (scharen, tondeuses etc.) worden regelmatig gereinigd en ontsmet

- Wij vragen je het liefste alleen naar de salon te komen

- Wij hanteren de 1.5 meter afstandsregel. De kappersstoelen staan 3 meter uit elkaar, daarnaast staan de stoelen in de wachtruimte uit elkaar. Houd minimaal 1.5 meter afstand van andere klanten en van onze medewerkers!

- Bij binnenkomst is er een mogelijkheid om je handen te desinfecteren

- Wij vragen iedereen die een afspraak maakt naar hun gezondheid. Voel je je niet helemaal lekker en heb je klachten? Blijf thuis!


Wij hopen je op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en zien u graag weer verschijnen in onze Haarsalon. Maak van te voren natuurlijk wel even een afspraak!

162 views0 comments